Scherp je vaardigheden aan met deze potloodtekentechnieken, voor zowel grafiet- als kleurpotloden. Deze potloodtekentechnieken van topartiesten helpen je om je tekenvaardigheden naar een hoger niveau te tillen, of je nu grafietpotloden of kleurpotloden gebruikt.Voor veel kunstenaars is potloodtekenen de vaardigheid waarmee ze kennis hebben gemaakt met de kunstwereld, en zelfs als je op een ander medium bent overgestapt, kan het begrijpen hoe je met een potlood kunt tekenen (opent in een nieuw tabblad) je vaardigheden elders verbeteren. Deze potloodtekeningtechnieken omvatten alles, van de basisprincipes van het maken van markeringen tot geavanceerde processen om u uit uw comfortzone te duwen.We geven ook advies over de gereedschappen en materialen die u moet kennen, zoals het mengen van stronken, papieropties en verschillende gummen. Bekijk voor wat extra inspiratie de meest ongelooflijk realistische potloodtekeningen die we ooit hebben gezien.

www.channelorange.nl